Vi shopper nyt børnetøj...

Se selv… Jeg har været afsted!

IMG_6553Jeg er simpelthen nødt til at flashe, at jeg faktisk løb en tur i weekenden, imens vi var i jylland – har vist postet lidt for meget vino og flæskesteg på Instagram 😉 Vær glad for I ikke så slikposen, haha!

Vi kom hjem i går aftes, sent, da vores fly var forsinket. Ville lige være smart og udnytte dagen, og så snuppe et sent fly. De er bare ALTID forsinkede dem fra Norwegian, når jeg flyver fra Aalborg. Så fremover bliver det altså toget… Jeg har jo hørt man kan regne med DSB… Øhhhh… Eller noget 😉

Nu skal jeg drøne ned til Lash Bar hvor jeg skal ha’ lavet vipper, og så videre til Signe Eflund. Jeg har slet ikke besluttet mig for håret endnu, det må jeg gøre imens jeg får lavet vipper.

God dag til jer!

Næste indlæg

Vi shopper nyt børnetøj...