Se hvad der er i poserne...

Sådan redder du vinterhuden!

IMG_7285Så er frosten og vinteren vist kommet, og det er nu der skal passes på huden.

For at få en lækker vinterhud, er man nødt til at pleje den indefra. Hvis man tænker over det, så giver det lidt sig selv, at det er en god idé at mætte huden indefra med gode olier, end udelukkende smøre den med fugt direkte på huden. Det var nok noget af det første jeg lærte som kosmetolog. Fugt + frost = øv!

Når vinterens kolde luft og temperaturer rammer dit ansigt, stjæler den fugten fra din hud. Det giver dig tør hud der kan skalle, klø, sprække og bare ikke virke særlig lækker og spændstig – slet ikke under makeup. Selvom vi naturligvis fugter huden med cremer, så er det ikke nok i det her vejr, hvis man vil opretholde en skøn vinterhud. Den skal hjælpes på vej indefra, for at forebygge eller slippe af med tørheden (som jo også giver de der taaaarvelige rynker!). Det er altså nu du skal igang med olieshots, hvis ikke du allerede er det, eller har taget en pause.

Man drikker ikke olien alene, men blander den med aronia, hvis nogen ikke skulle ha’ forstået det rigtigt.

Aroniajuicen gør at de celler eller den hud som evt. er skadet, repareres i sin cellemembran, imens olien opbygger og nybygger. Dvs. at olien og juicen i fællesskab “redder” cellerne, bygger dem op igen og gør os faktisk biologisk yngre, hvilket også vil kunne ses når man tager olien og juicen på daglig basis.

Jeg har lavet fri fragt på Maschavangshop.dk, så I kan få sådan et vinter-sæt uden at betale porto.

MK olie her / MK Aronia her

Denne olie skal du tage:

W olie – Hvis du er kvinde over 20 år. Også denne, hvis du ammer.
O olie – ALLE kan tage denne olie, og bruges til alle under 20 år. Det er også denne olie man køber hvis man ønsker at familien skal dele, og hvis man er gravid.
M olie – mænd over 20 år. Drenge under 20 tager O olie.
Aronia N – Den neutrale aronia, som er lidt mere koncentreret end A. Jeg tager selv N.
Aronia A – Denne er sødet med æblesaft. Det er en smagssag, om man ønsker A eller N.

Jeg tager selv mindst 1 olieshot bestående af 2 spsk MK olie + 2 spsk MK aronia, som jeg blander i et lille shotglas, og derefter shotter lige før maden 1-2 gange dagligt, afhængigt af om jeg har små eller lidt større problemer med huden. Jeg står altså ikke og måler hver gang, men sjusser den bare lidt. Man kan også smøre olien i ansigtet, hvis det er helt galt med den. Jeg vil foreslå at man starter blødt op, og så trapper op. Selv tager jeg oftest 1-2 shot om dagen, og altid om morgenen. Bare vent, I kan virkelig se forskel når I kommer i gang 🙂

Husk at opbevare produkterne i køleskab efter åbning. God søndag!

Næste indlæg

Se hvad der er i poserne...