Take me to New York, goddammit!!

Endelig! Det skal vi i dag…

IMG_1536De trofaste følgere vil vide at vi har ventet på at Hollie Nolia skulle blive 3 år, så hun kunne starte til dans. Det er ikke ligefrem noget hun har fra mig, jeg har aldrig været på en danseskole, og ejer ikke rytme. Men nu har hun gået rundt og sagt “jeg vil gå til dans moar, jeg vil gerne NU”. Og nu er altså nu 🙂 Jeg spurgte om råd til sted, inde på Facebook, og det blev til Freddie-Pedersens danskeskole på Amager. Der har mange af mine veninder gået, og jeg tænker det er tilpas show-agtigt for hende. Det er jo ikke ligefrem pardans jer ser hende som typen på (selvom det har de sikkert også) 🙂

Må se om jeg kan nå at købe dansesko til hende i dag, det ville hun blive så glad for. Øj, hvor jeg/vi glæder os!

Næste indlæg

Take me to New York, goddammit!!