Masser af backstagebilleder fra tvoptagelser

Nu kan DU blive forkælet i London…!!

kanal4Annonce

Piger, nu får I en unik mulighed, for at gøre noget godt for jer selv!

Kender du det, at du er gået lidt i stå i hverdagen? Du har måske været igennem kærlighedssorger, eller noget andet, der gør at det er svært at komme igang med det der fede liv igen. Tingene er bare ikke lige hvad du drømmer om, lige nu, og du har svært ved selv at tage dig sammen. Måske har du brug for et kærligt spark bagi?

Ved I hvad, det er livet alt for kort til. Vi får alle knæk, og nogle gange har man brug for at blive opmuntret, forkælet og forstået. Kan I forestille jer det… At blive forkælet på den bedste måde, med shopping, frisør, stylist, champagne, grin og fokus på DIG? Hvis de ting føles rigtigt i din mave, så er det måske netop DIG der bør melde dig til optagelserne på et nyt program til Kanal 4, som søger netop den slags kvinder til et nyt program.

Optagelserne er allerede i gang, og der optages i både november og december. Man skal sammenlagt kunne tage 4-5 fridage spredt ud over de to mdr. 

Men inden du tilmelder dig, skal du naturligvis liiiige overveje, om du har lyst til den slags forkælelse. Altså med shopping, makeup, frisør, peptalk… Og om du overhovedet er til den slags, når det også foregår i LONDON baby!!! Aaaaarghhhh… Det lyder SÅ fedt!! Ville det ikke også være fedt, at skulle sidde og se sådan et program med en selv i, sammen med veninderne? Det kan jeg love jer, jeg synes 🙂

Man kan tilmelde sig via linket HER

Men skynd jer… Optagelserne er allerede igang, der mangler bare lige de sidste piger!

 

casting_0

 

Psssst: Er jeg den eneste der har læst en en vis baronesse der har fået et nyt program på Kanal 4? Gad viiiiide hvad det program går ud på…. ??

 

Næste indlæg

Masser af backstagebilleder fra tvoptagelser