Jeg elsker denne video!!

Masser af backstagebilleder fra tvoptagelser

IMG_5646I går var jeg hele dagen ude på nogle tvoptagelser, i et program hvor jeg har fået en rolle. Ja, sgu sådan med manus og sager, jo jo 🙂 Ikke at jeg kunne huske det, overhovedet, men det gik alligevel. Det er jo sådan, med sådan noget tv, at der går evigheder før det er færdigt, og så må man ikke sige noget om det inden. Dette bliver først vist i starten af næste år, men jeg kan love jer, at det bliver SÅ sjovt! Hold nu op hvor vi grinede… De ting jeg har gjort, foran kamera, du godeste siger jeg bare!

Ja, der var bestilling på fuldt mejeri, så det måtte jeg jo give frem 😉

IMG_5618

Inden optagelserne var jeg i makeupvognen, ude på location (altså stedet hvor optagelserne foregår), for at komme til at se lidt smækker ud til rollen.

IMG_5610

Der bliver sminket og stylet til den store guldmedalje, og det er jo ikke kun ansigt og hår der skal se godt ud. Alt får en tur. Jeg er total ligeglad med, om jeg står og klæder om foran folk, om der står en fremmed mand og sætter mikrofon op gennem min kjole, med mellem brysterne og fast i mine trusser. Jeg bemærker det ikke engang. Eller at makeupartisten smører hele min krop ind i olie… At det nogle gange er en mand, er også helt ligemeget. Den slags har været mit arbejde i årevis, på både foto og tv, så det er lige så naturligt for mig at sidde i sådan en stol, som det er for en sygeplejerske at tage temperaturen på en patient. Da jeg var tv vært på The Voice, var det op til 7 gange dagligt, jeg skulle have nyt look. Så stolen er mig meget vandt.

IMG_5609IMG_5615IMG_5607

Location var et hyggeligt sted på Vesterbro, her er det udenfor i en pause. Der var en del statister med, og jeg husker tydeligt da jeg selv lavede den slags. Måske har et kvikt øje opsnappet mig i Nynne filmen, eller i Anna Pihl. Det undrede mig bare meget, at 9 ud af 10 statister var i sort, selvom de var blevet bedt om alt andet. Det kunne jeg aldrig drømme om! En statist vil da gerne se sig selv i fjerneren, og så går det da ikke at gemme sig. Jeg havde altid farvet tøj på, og det havde jeg konsekvent ALTID de første mange mange år jeg kunne snige mig ind foran et tv. Jeg skulle dælme nødig overses da 🙂

IMG_5621

Man kan jo kun undre sig over, hvad kondomer og en Nixon gummimaske laver i min taske, hahaha!!!

IMG_5626

Hemmelig hovedperson 😉

IMG_5636

Næste indlæg

Jeg elsker denne video!!