Så gik der da lige Disney i den!

Nyt til børneværelset fra Plakatdyr

IMG_5343Annonce

Da jeg (eller vi, føler bare mest det var mig der lavede hende) fik Hollie Nolia, skete der så meget at der er ting jeg aldrig har fået lavet, som som egentlig ærgrer mig. Så da Martin og Pernille, der har Plakatdyr.dk, spurgte om ikke de måtte lave en fødselstavle til mig, kan I tro jeg sagde ja! Det  var nemlig én af de ting, jeg gerne ville have haft lavet, og gemt. Man kan vælge mellem en masse forskellige slags, og personliggøre det på den måde. Jeg valgte bl.a. en kanin, fordi hun jo har Mr. Kanin, og så de farver der passer til værelset.

Jeg kan altså ikke lade være at hylde Martin og Pernille iværksætteriver. De har været et par i 5 år, og sammen skabt Plakatdyr som de har stor succes med, og som de de begge arbejder på. Jeg kan godt lide den personlige vinkel, og deres tætte kundekontakt… Tjek dem da lige ud her 🙂

Her  kan finde en masse varianter af fødselstavler

IMG_5342

Ved bestilling af ALLE fødselstavler altid medfølger en GRATIS vuggeviseplakat i ordren. Man lige nu kan bestille en GRATIS abc-plakat på webshoppen i farverne grøn, lyserød, lilla eller blå.

lyserød-abc-plakat-262x325grøn-abc-plakat-262x325

Én lille dame var da vist også heldig her…

IMG_5344

Jeg synes også at de her er vildt søde, og kunne faktisk godt finde på at bestille sådan to her også. Der er selvfølgelig til både piger og drenge, og er en rigtig sød idé til barnedåb eller fødselsdag. Udover fødselsplakater og plakater til resten af boligen, har de også en masse læringsplakater, så det er lidt sjovere før de små at komme igang med at lære 🙂

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 11.41.07

Sød måde at lære og tælle og genkende bogstaver…

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 11.44.19

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 11.45.17Skærmbillede 2015-10-16 kl. 11.43.17

 

 

Næste indlæg

Så gik der da lige Disney i den!