Interview nu online

Min nye blog, in the making!

IMG_5820Det er ved at være en måned siden Blogly kom op at køre. Det er mit blogbureau, og også her jeg selv er som blogger, naturligvis. Meningen er dog, at min egen blog skal se anderledes ud. Men oven på virkelig mange udfordringer de sidste par måneder, både forretningsmæssigt og privat, har jeg prioriteret anderledes end få den færdig, som den skal være. Meningen er at det skal være mere “univers” agtigt, på mange måder. Det skal være lettere at shoppe hos mig, få mine gode ClubMascha ophold, samt se videoer, få spændende nyheder osv… For dælan jeg glæder mig, men jeg kan virkelig ikke nå alt på én gang. Men der kommer altså en lidt anderledes udgave af min blog snarrest, og jeg vil da super gerne have inputs, hvis der er noget I tænker. Selv har jeg en klar idé om hvordan den skal være (den er ikke helt færdig jo), men kan jo også ha’ set mig blind på noget. Idéer er hvert fald velkomne. Det kunne også være I ønskede jer en brevkasse hver lørdag, eller noget andet fikst… Det er bare at smide nogle bolde i luften 🙂

Næste indlæg

Interview nu online