✕
Outfit/mood... "Dagen derpÄ"

Kom med i seng…

IMG_5516Annonce

Mor her tester ny seng, og nej, det er ikke fordi den anden er SLIDT op 🙂 Jeg har lĂŠnge haft et Ăžnske om en madras der er i Ă©t stykke, hvilket ofte er svĂŠrt at finde i 180 cm, uden det bare er en topmadras. Hollie Nolia sover jo i sengen ogsĂ„, og synes det kan vĂŠre lidt hĂ„rdt at sove i midten. Jeg har egentlig sĂ„dan en seng der kan kĂžre op og ned, men har ikke fĂ„et sat den korrekt til igen, efter vi har byttet vĂŠrelse, Hollie og jeg.

Jeg har fĂ„et tilsendt denne madras fra DreamZebra til test, og den burde nok egentlig bare ligge pĂ„ gulvet, i stedet for i en seng. altsĂ„ pĂ„ sĂ„dan en cool New Yorker agtig mĂ„de. Kan lige se det for mig, med rĂ„ vĂŠgge som pĂ„ kontoret, arghhh det ville vĂŠre fedt! NĂ„, men tilbage til virkeligheden i Ørestaden, hvor der altsĂ„ ikke lige er plads til at have to senge – sĂ„ den mĂ„tte ovenpĂ„.

Hvis I forelsker jer i den, har jeg en rabatkode til jer pÄ 250 kr. I skal bare benytte koden: MASCHADREAM

IMG_5513

Madrassen er lavet af memotyskum, som gĂžr den passer til alle mennesker. Øverst er der 5 cm latex- og memoryskum, 5 cm memoryskum i midten og nederst er der en 15 cm tyk bund af hĂžjdensitetsskum. Det betyder egentlig bare, at den er modbydelig lĂŠkker at sove pĂ„! Da jeg for 20 Ă„r siden (gud hvor lyder jeg gammel) kĂžrte galt og fik piskesmĂŠld, ved jeg hvor meget en god madras betyder – absolut alverden! Men af erfaring ved jeg ogsĂ„ at sĂ„dan en er dyr… Medmindre man springer mellemledet over, og kĂžber en DreamZebra, som sender direkte fra fabrikken.

IMG_5521

Jeg skal ha’ lavet nyt sovevĂŠrelse, og det kan da godt vĂŠre den sĂ„ bare skal ligge pĂ„ gulvet, som egentlig er meningen med madrassen. Jeg mĂ„ prĂžve mig lidt frem 🙂

IMG_5515

Det ser sÄdan ud, nÄr man modtager madrassen, og sÄ har man mulighed for at prÞvesove madrassen i 100 dage og levere den tilbage, hvis man ikke er tilfreds.

Min er en 180×200 cm, men den findes ogsĂ„ i 80, 90, 120, 140, 160 og sĂ„ 180 x 200 cm

Man tror jo det er lĂžgn at den kan vĂŠre deri, men det kan den. Man kan pĂ„ forhĂ„nd glemme alt om at fĂ„ den deri igen, vil jeg ogsĂ„ lige sige 🙂 Jeg havde en idĂ© om at den nĂŠrmest ville eksplodere nĂ„r jeg pakkede den ud, men helt sĂ„ galt gik det heldigvis ikke. Jeg vil dog ikke anbefale at man stĂ„r spritstiv kl. 01:30 og pakker den ud selv, hvis man er de der 161 hĂžj. Velkommen til singletilvĂŠrelsen, haha!

IMG_4903

Ingen eksplotion, bare stille og roligt folder den sig ud – nĂ„r den endelig er moslet derop. Ser klart fordelen i bare at ligge den pĂ„ gulvet.

IMG_4958

NĂŠste indlĂŠg

Outfit/mood... "Dagen derpÄ"