Jeg har bestilt disse to kjoler...

Jeg er jo helt væk fra vinduet!!

IMG_5486Jeg laver så meget forskelligt for tiden, at jeg helt glemmer hvad jeg egentlig laver. For nyligt ringede en journalist, som gerne ville bruge nogle billeder fra et interview, i et andet medie også – jeg kunne simpelthen ikke huske jeg havde lavet det. Heller ikke da hun sagde, at de havde været hjemme hos mig og tage billeder. Da jeg så dem, huskede jeg det naturligvis. Tal lige om at være forvirret og ophængt. Det var så pinligt 🙂 Nå, men jeg faldt så også over dette, den anden dag, da jeg sad og hyggede med et lille stykke (eller en plade) chokolade. Det er et fint og sødt interview til Fit Living…

IMG_5487

…Chokoladen blev hurtigt skiftet ud med denne frokost! 🙂

IMG_5485

Næste indlæg

Jeg har bestilt disse to kjoler...