Poseringer på kontoret lige nu...(!!!)

James Bond Premieren

IMG_6058Jeg var jo simpelthen til James Bond premiere i går, og jeg kan næsten ikke rumme, så flot Signe Eflund lavede mit hår. Hun er GUD! I kan læse på hendes blog her hvordan hun gjorde, og hvilke produkter hun brugte. Jeg havde en forestilling om hele looket, makeuppen og håret, og det blev endnu bedre end jeg havde forventet – se lige det hår 🙂 Altså det kunne jeg jo aldrig, aldrig gøre selv. Jeg er vild med det der old Hollywood-look med bølger i håret, røde læber og sort liner.

Med til den flotte premiere i Imperial, havde jeg min skønne veninde Signe Heindorf, der naturligvis lige havde tannet mig lækker brun mig i hendes salon Signe H/Tanning Danmark.

Kjolen er fra TP Kjoler (man skal kontakte via mail for køb af Jovani kjoler)

IMG_6050

IMG_6011

IMG_5993

IMG_6019

IMG_5996

IMG_5999

Bond baben, var der også i går. Hun var da meget fin, men jeg savnede hun var lidt sexet i filmen. Det var hun på absolut ingen måde. På et tidspunkt har hun verdens mest kedelige grå kjole på, som hun også der den på plakaten. Booooriiiing!! Men jeg er nok ikke så meget inde i Bond, så måske hun slet ikke skal være sexet? Han nedlagde en ældre dame i starten, som da var lidt mere hot. Og nu skriver jeg ældre… Det vil jeg lige retfærdiggøre 😉 Jeg fulgtes med Lina Rafn og hendes skønne mand Kasper hjem (de er mine naboer), og vi talte om at det var rart at det ikke kun var purunge piger Mr. Bond nedlægger. Til gengæld synes jeg Daniel Craig voksede på mig i løbet af filmen. Synes ikke han er en særlig lækker mand, men når man ser hans krop (altså med tøj på, men man kan jo forestille sig ting…) så blir han absolut mere attraktiv – hold nu kæft han så godt ud i de stramme suits, men de helt rette bukser og stram røv. Hej hej ven 😉

IMG_6049

IMG_6046

IMG_6054

 

Næste indlæg

Poseringer på kontoret lige nu...(!!!)