Tvoptagelser, snaps og lidt for langsom i optrækket...

25.000 kr. til HJÆLP NU!

IMG_3767IMG_3767

I aften skal jeg i Go’ Aften Danmark, hvor jeg sammen med min kæreste Andreas Bo, ønsker at støtte indsamlingen HJÆLP NU!, til fordel for Syriens flygtninge.

Jeg har valgt, at jeg i den forbindelse vil donere et blogindlæg til indsamlingen. Normalt når jeg laver sponsorerede indlæg, får jeg jo nogle penge for det, så det er oplagt for mig, at donere på den måde. 

Så sker det her:

Jeg har kontor lige ovenover Jensen’s Bøfhus, hvor jeg af den grund kommer ret så meget. I dag var det min ene medarbejders første gang på Jensen’s Bøfhus EVER. Hvordan kan det dog ske, har alle ikke været der?? Det er jeg da vokset op med. Men jeg er også fra jylland, og der er vi glade for “bøf-jensen”, som mine forældre også kalder det. De københavnere er åbenbart ikke helt med på samme vogn – men det skal de dælme komme, skal de! 🙂

IMG_3729

Jeg er jo på sundhedsdiæt, så deres ta’ selv bar er perfekt for mig, og altid det jeg dykker ned i, og så en lækker mør oksemørbrad der er helt på niveau med andre steder (læs mere om deres kødkvalitet her). Drop alt jeres rynken på næse her, for jeg kommer der så ofte at jeg nærmes kan kvalificeres som kvalitetskontrol – og den er i top! Da jeg taler med det venlige personale, som jeg jo efterhånden kender ret godt (føler jo nærmest jeg har privat kok), får jeg en idé. Jeg spurgte simpelthen Jensen’s Bøfhus om ikke de ville købe et indlæg på min blog til 25.000 kr., så jeg kunne videregive pengene til HJÆLP NU! indsamlingen, da syrienkrisen er vor tids største humanitære krise. Og ved I hvad… De sagde sgu JA! På no-time var de lige villige til at hjælpe mig, med at hjælpe flygtninge – det er jeg utrolig stolt af.

I kan læse mere om Jensen’s Bøfhus’ kvalitet HER, og jeg sender dem mange tak og kys, for at hjælpe mig, med at hjælpe med hele 25.000 kr.

IMG_3727

Dette billede er fra tidligere i dag, imens vi ventede på bøfferne. Jeg går altid ombord i Ta’ selv salatbaren med det samme, og kan da nu godt se pinligheden i størrelsen på min tallerken, og min medarbejder. Ups! Jeg er et lille, men meget sultent menneske 🙂

ANNONCE

Image Map

Næste indlæg

Tvoptagelser, snaps og lidt for langsom i optrækket...