Chri Chri b-day bash!

Falleret party-dronning…!

IMG_0643IMG_0643

Det var det bedste billede jeg kunne finde 🙂 Men hvorfor h… skal der også være så mørkt på PS?? Well, jeg fandt lidt billeder fra i lørdags, hvor jeg var ude og fejre min fødselsdag med disse veninder. Kæft hvor er jeg egentlig heldig, at ha så mange dejlige mennesker omkring mig. Det har ikke altid været sådan, men jo ældre jeg bliver, er det nemmere at skelne skidt fra kanel. Vi havde en dejlig aften, men det er godt nok ikke så ofte jeg kommer ud mere. Jeg ved jo nærmest slet ikke hvor man skal gå hen! Det er jo en falliterklæring for en falleret party-tøs som mig.

Må jeg minde om overskrifter som: “Danmarks ukronede party-dronning Mascha Vang”!!

Ja, ja det kan jo gå tilbage for enhver 😉

IMG_0636

Undervejs smed jeg dette billede på Instagram (følg mig HER), og jeg vil lige slå fast at det altså IKKE er en cigaret jeg har i hånden! Det er sådan en vandpige-ting, som er helt uskadelig.

IMG_0713

IMG_0716

Efter at ha’ jokket rundt i våde pytter af drinks, forsøgt at danse og droppet at høre hvad nogen sagde til mig, smed jeg håndklædet i ringen og tog hjem fra en rute der lagde vejen forbi PS Bar, et hyggeligt sted jeg ikke husker hvad hedder, FUGU hvor vi mødtes med min veninde Mai-Britt og Christiane SM og så videre på ZEN hvor det var hyggeligt at hilse på gamle venner, dørmænd og lige lure på hvor smuk Nina-fucking-Agdal i virkeligheden er. Så står man der med mascara nede på kinderne, og stadig kun når pigen til hoften, på trods af høje hæle der gør afskyeligt ondt. Så tog jeg fandme hjem! Men sikke en dejlig aften 🙂

IMG_0717

Det var hvad det kunne blive til af outfit-pic… Sorry, haha 🙂

IMG_0718

Næste indlæg

Chri Chri b-day bash!