ZCG2015: What really happened!!

Århh det er så træls det her!!!

IMG_2564IMG_2564
Der hygges også med olderne i jylland.

I søndags kørte vi fra Lalandia, og op til mine forældre, hvor Hollie Nolia skulle på ferie. Det er svært for især mormor og Hollie Nolia at undvære hinanden mere end 10 dage ad gangen, og mormor syntes ikke det var rigtig sommerferie hun var på sidst, da solen ikke skinnede sådan rigtigt. Så barnebarnet blev afleveret, og så havde jeg ugen fri til at nå ALT det der presser på, samt jeg havde planlagt hyggelige ting stort set hver aften med kæreste eller veninder – og træning med Anne i stor stil. Ca. 30 min efter vi var ankommet i Byrsted, hvor jeg kommer fra og mine forældre stadig bor, fik jeg ond i halsen – seriøst!! Mandagen var spækket med spændende møder i jylland som jeg havde glædet mig til, men vi måtte køre hjem og putte mig i sengen i Ørestaden. Det er nu lørdag, og jeg er fandme stadig syg. På den dér måde med tykt snot i hele kraniet (for at sige det som det er), propper i ørene og ondt i kroppen… Men det er måske efter at have ligget på sofaen så længe, skal dog siges. Tror måske egentlig jeg har bihulebetændelse, og ærger mig over jeg ikke var ved lægen i går, så jeg kunne få noget der virkede inden mandag. Gode husmoderråd modtages med kyshånd! HN er hos farmand i weekenden, og de havde ellers inviteret mig med til Sverige, men det ville ikke blive sjovt for mig.

Se som hun hygger med morfar. Der er høst, og de kigger lige til kornet 🙂IMG_2199

Nede i Ørestaden er der så også lige i dag loppemarked, og det ser SÅ hyggeligt ud! Guderne skal vide, at jeg ville ELSKE at have stand dernede. Tror nærmest jeg kunne fylde pladsen alene med gøgl 🙂 Men det kan altså ikke lade sig gøre, øv. Skal vi VÆDE med, at jeg bliver rask når Hollie Nolia kommer hjem søndag kl. 18?! Sikke en lorte uge, for at sige det som det er, og hold op hvor jeg savner det lille menneske, det var slet ikke meningen hun skulle ha’ været væk så længe, men når nu jeg er syg, så er det nok meget godt/sjovere for os allesammen. Hun har hvert fald en fest 🙂

Nu vil jeg se om jeg kan finde nogle mønter, luske ned til det loppemarket, og håbe at nogen har en dvd med Sex And The City eller Desperate Housewives, for der er åbenbart ikke noget man kan finde på TDC, Netflix eller andre af mine udbydere, og det VIL jeg bare se i dag.

FullSizeRender-11

Næste indlæg

ZCG2015: What really happened!!