Dagens dejlige sms :)

Hospital, blokade og direkte til interview…

IMG_6587IMG_6587

Gæt hvilken kop der er min 😉

Morgenen startede med jeg fik en blokade i min fod på Amager Hospital – er SÅ træt af den fod! Men gad simpelthen ikke have kondi’er på i dag, fordi jeg skulle ind til Ekstra Bladet og lave noget interview. Her op til ferien har jeg sagt ja til en håndfuld interviews, men har desværre også måtte takke nej, da der simpelthen ikke er tid til det – og så kan det egentlig også bare tage overhånd, hvis jeg laver 7 ting på en uge. Blir sgu da helt træt af mig selv!

Men det var nu et hyggeligt besøg. I kan se det på Eb.dk på lørdag.

IMG_6584

En pilfinger sætter mikrofon på…

IMG_6585

Mit frynse-look i dag. Nåede lige at få fikset vipper hos Lash Bar og tanning hos Tanning Danmark først.

Støvlerne er gamle, mini-tasken fra H&M og denim fra N&Ø.

IMG_6582IMG_6583

Næste indlæg

Dagens dejlige sms :)