Hurtig picnic i solen

Forbandede Medina!!

IMG_6726IMG_6726

Vi skal på ferie. To uger i tyrkiet, fra tirsdag… Og jeg burde juble! Ja, ja det bliver da også dejligt. Jeg tabte mig dog ikke lige 4 kg på den juicekur – men jeg blev sund! Medina ser også forbandet sund ud, som hun står på dette billede sammen med hendes kæreste, der sikkert er på alder med Andreas’ søn. Og hvorfor bider jeg så mærke i dette billede? Jo, det skal jeg sige jer, for på tirsdag er dette MIN pool, den yders stramme dame slænger sig i. Er vi enige om det er tarveligt lige at smide sådan et udgangspunkt op? Kan I lige se Andreas og jeg gøre det billede efter? Potatoe potatoe, aaaarghhh…. Der ér også forskel på en lille brunekartoffel og en bagekartoffel, ik. Medina og jeg er tidligere gamle veninder, så jeg under hende da det bedste. Men jeg ville da ikke ærgre mig hvis hun blev bleg og tyk 😉

Derudover, så er Christoffer og Rasmus Seebach også det samme sted som os, på samme tid. Og ja, jeg har øvet mig i hvordan jeg ser tyndest ud når jeg ligger ned i en bikini, men tror I det er for deres skyld?? Næh nej. HAR I SET DERES KÆRESTER?? Det bliver alt andet end en afslappet ferie, hvis jeg skal dele pool med de labre larver, som sikkert er på alder med Andreas’ datter (hmmmm er jeg den eneste der tænker barnepiger??).

Nå, men I kan vel nok regne ud det bliver en uge på bunden af rosé glasset. Hvert fald den første uge, for Andreas tager så hjem og laver et job, og så tager han alle børnene med retur. En lille uges voksenferie, og en uges familieferie. Så bliver det da ikke bedre 🙂 Familien fra jylland passer lejligheden, og jeg har på fornemmelsen at Nyhavn får nye stamkunder i den periode.

Det her er nok mere mit scenarie…

IMG_8615

 

Næste indlæg

Hurtig picnic i solen