Lette mellemmåltider to-go

Mig og mine alt for uopstillede outfits

IMG_6218IMG_6218

Se lige her… Det er et typisk outfitbillede fra mig. Det er ikke helt godt hva 🙂 Jeg er jo nødt til at have et giga spejl oppe på kontoret, så jeg i det mindste kan få det hele med. Jeg har aldrig rigtig været til de der blogger-billeder hvor man poserer i 7 forskellige “tilfældige” stillinger, slentrer ned ad hovedgaden, står akrobatisk under et træ eller op af en smukt afskallet hoveddør. Det ser flot ud, det er jeg ikke uenig i. Men jeg har altså ikke tid til alle de opstillinger hele tiden – og hvem fanden tager de billeder?? Jeg er i vildrede… Skal jeg tage mig sammen og lave smarte otfitbilleder (det bliver IKKE med Andreas som fotograf), eller er dem jeg laver ok? Altså, jeg ved godt at dette billede ikke er lige i øjet, men hvis jeg får et spejl? (Marianne, du må være inde i det med spejle, ik??).

Nu vi er ved det, så er outfittet fra:

Jakke: YAS / Denimkjole (den er SÅ fed) fundet i Nystrup & Øskov / Taske: Céline / Solbriller (gamle): Dolce Gabanna.

Næste indlæg

Lette mellemmåltider to-go