Blandet snoller fra H&M

Marianne fra Byrsted…

IMG_5352

IMG_5352

Så er der nye sager på kontoret! Væggene på kontoret har været bare længe, så da jeg fik tilbudt en rabatkode til nogle fede plakater, slog jeg selv til som den første, og lavede et alternativt ophæng – det er da meget sjovt, ik?

I har sikkert også set en masse plakater og billeder med større byer og lande på, men jeg synes altså det er lidt sjovt at gøre det endnu mere personligt. Jeg er da nødt til at have kortet over min hjemby Byrsted, her på mit københavnerkontor. Som I kan se er byen nærmest ikke-eksisterende 🙂 Men der kommer jeg jo altså fra, og jeg synes kontrasten er meget sjov, og gør mig faktisk glad. Tænk jeg har et kontor på strøget. Da jeg var teenager var det en oplevelse bare fra det minut vi kørte af færgen, for så var i næsten i København. Det var stort.

“I’m still, I’m still Jenny from the block”…. Arhhhh nok ikke helt, men Marianne fra Byrsted så 😉 

Billederne er fra siden Mapiful.com, hvor man nemt og overskueligt kan lave en personlig plakat, over lige det sted i verden der måske har en særlig betydning.

Jeg har fået en rabatkode til jer, som giver 10 dollar (68 kr.) rabat, og som gælder i 10 dage, altså indtil d. 25 juni.

Rabatkode: MASCHA

IMG_5349

Her på kontoret blev der sagt at ældre mennesker er sååå glade for kort, så jeg fik også lavet et til mine bedsteforældre, over deres by Dall Villaby. Min morfar havde nemlig fødselsdag den anden dag. Jeg har også engang købt en stjerne i himlen til dem. Det er lige med at være lidt kreativ, når der ikke er mange ønsker at trække ud af folk 🙂

IMG_5348

ANNONCE

Næste indlæg

Blandet snoller fra H&M