Jeg vil ha' SLIK!!!

Hornsleth & Mascha Galore!! Samarbejde til fordel for F.M.K.B.

masmas

Jaaaa.. Nu kan jeg endelig løfte sløret for dette spændende samarbejde!

I forbindelse med ClubMascha er med i Superinvestor konkurrencen på radio NOVA, hvor det gælder om at samle så mange penge ind som muligt, til Familier Med Kræftramte børn, har jeg lavet dette unikke samarbejde med selveste Hornsleth. Jeg har altid været stor fan af hans kunst, og haft hans plakater til at hænge i mit hjem – nu er jeg simpelthen selv på en af dem!

IMG_4307

Hornslet har lavet dette store maleri, for vi sammen kan samle nogle penge ind til Familier Med Kræftramte Børn.

Maleriet bortauktioneres til højest pris, og beløbet går til det gode formål. Så det er nu du skal slå til, hvis du skal have et unikt stykke kunst på væggen i hjemmet, eller i firmaet. Maleriet måler 170×170 cm. og har en værdi af 125.000 kr., og der er allerede budt 20.000 kr. for det.

For at byde på billedet, skal du sende en mail til: bloggermascha@gmail.com med virksomhedsinfo + CVR og et telefonnummer, så vil den kommercielle fra Familier Med Kræftramte Børn ringe dig op. Da denne auktion er en del af Superinvestor på radio NOVA, håber jeg køberen er villig til at være med i radioen, hvis ikke er det naturligvis også ok. Meeeen det kunne da godt være et firma kunne bruge lidt on-air reklame, på NOVA og her på bloggen 😉

8G0A3103

Det er nok ikke alle der lige ligger inde med de helt store sedler til sådan et maleri, så derfor har vi lavet et tryk, i str 70×100 cm.

Plakaten har en værdi af 2500 kr., men kan til det gode formål købes for 499 kr. på ClubMascha.dk HER

På plakaten står der F.M.K.B. (Familier Med Kræftramte Børn) som indikerer at plakaten er lavet helt specielt, og nummereret i begrænset oplag på 500 stk., kun for denne indsamling. Vi signerer begge to hver enkelt plakat.

IMG_4614IMG_4635

Jeg HÅBER I vil være med til at samle nogle penge ind… Samt have mig hængene, sgu! Jeg tror der er grænser for hvor mange min mor kan have derhjemme, så lad mig ikke brænde inde med dem, haha 🙂 Måske det er noget til fars dag…??

Ps: Galore betyder “meget, massevis, masser af”. Altså kan man tyde det som Meget Mascha, massevis af penge (til velgørenhed). Men man tyder vel selv individuelt kunstens betydning.

8G0A31478G0A3064

Næste indlæg

Jeg vil ha' SLIK!!!