Foto-bang-bang på kontoret

12-tals tsunamien hærger

IMG_6298IMG_6298

Jeg har været til studenterarrangement for første gang, da Andreas’ datter Emma kørte studenterkørsel. Den kloge og smukke pige kom sammen med klassen lige forbi i ca. 10 min, og hilste på begge hendes forældre (og så HN og jeg). Der var vandmelon nok til en hel byfest, så dehydrerede blev de ikke herfra 🙂 Andreas og Fie’s børn er af den begavede type der hiver 12-taller hjem, og derudover enormt kærlige, empatiske og sociale. Nogle rigtig gode børn på 16 og 20 år. Luna på 19 der også bor hjemme hos dem (det er for besværligt at forklare), er også blevet student, og hendes arrangement skal vi til på søndag. Hun er en dejlig og værre en, lidt ala mig da jeg var yngre 😉

Jeg ved ikke med jer, men hvert år ved denne her tid, hører man om alle dem der får de flotte, flotte karakterer. Det er virkelig også flot og sejt gået. Tillykke til jer! Men jeg tænker, at der må sidde rigtig mange derude, som ikke lige smider på Facebook at den nu forvoksne guldklump lige har scoret 4. Hvis jeg var studerende og godt vidste at jeg nok ikke lige fik topkarakter, ville jeg være enormt presset og bange for at skuffe. Jeg har ikke selv en gymnasiel uddannelse. Efter 10. klasse tog jeg et år på HG, så tog jeg en uddannelse som kosmetolog, bagefter som makeup-artist, så gik jeg på frisørskole og endte med endnu en uddannelse, nemlig i butik (textil) hvor jeg stod i lære i 3-4 år, var det vel. Siden har jeg så taget kostvejleder, samt anatomi og fysiologi. Jeg har alle karakterer lige fra 03 i erhvervsøkonomi til 13 i mundtlig fagprøve, og ved I hvad… Det har aldrig raget nogen det mindste, hvilken karakter jeg havde. Jeg er aldrig blevet spurgt. Selvfølgelig har det betydning, hvis man vil ind på en bestemt uddannelse, men når man kommer ud i det “virkelige liv”, så betyder det meget mere at man er omgængelig, glad, effektiv, positiv og har passion. Der er da mange der får 12-taller, som ikke er socialt begavede, og hvad skal de så bruge de flotte tal til? For mig betyder det ikke noget om folk er begavede eller belæste. Jeg vil bare gerne omgåes folk der er glade og søde, og det er egentlig det vigtigste. Der er røvhuller og lagkage i alle lejre, men det jeg egentlig bare ville sige var: Slap nu bare af med de karakterer, og vær glad selvom det ikke lige var et 12-tal. Skidt pyt, det går jo alt sammen alligevel 🙂

BÅT BÅÅÅÅÅT til alle jer i vognene!!!

Det betyder huerne…

studenterhue-overs_1099865a

Jeg viser ikke billeder af den glade klasse, da jeg ikke ved om de bryder sig om jeg flasher dem.

Næste indlæg

Foto-bang-bang på kontoret