Nu til scanning af...

Har du husket fars dag??

20140420-100804

20140420-100804
Jeg fandt lige nogle søde billeder af Hollie Nolia, min mor, min far og jeg fra engang mine forældre var ovre og besøge os.

Nu er det snart fars dag, d. 5. juni. Har I husket gaven?

Det er altid svært at købe gaver til mænd, for de mener jo aldrig at de mangler noget.. Hmm! Men jeg har alligevel fundet noget, som jeg tror mange fædre ville blive glade for. Det er sjovt nok ALDRIG et problem at finde noget til mors dag, haha!

DuGlemmerDetAldrig har skræddersyet nogle gaver til manden der har alt – og det er altså ikke bare nogle kedelig ting. Det er ting som virkelig rykker og er anderledes, sjove og spændende. Der er gaver i alle prisgrupper så alle kan være med, og nemt hvis man ikke lige vil ud og traske butikkerne tynde efter et kedeligt halstørklæde.

Der er alt fra dykkeroplevelser, ølsmagning, ballonflyvning, madlavningskurser og vilde racerture i hurtige biler… Altså om man er mand med stort M, eller bare en halvgammel drengerøv, så skal der nok være noget 😉 I kan finde alle oplevelserne her

OG så har jeg lige viftet lidt med vipperne, og skaffet jer en rabatkode, som giver 15 % 

Koden er: maschavang 

Duglemmerdetaldrig

Man modtager sådan et fint gavekort, som man kan give i gave. For nyligt fik min kæreste faktisk sådan en “pilot for en dag” i gave af hans assistent, og det var dælme et hit! Er det ikke også lidt en mande-ting at ville være pilot? Det er det gode ved DuGlemmerDetAldrig, de har alle de oplevelser, som jeg ikke selv var kommet på.

Du kan finde denne gave til “Pilot for en dag” her

11354941_10206417190009006_628248766_n

Gaven kom i en meget fin æske med små chokolader i. Hvem elsker ikke chokolader?? Måske kan jeg snuppe dem og så lægger man slet ikke mærke til at de mangler.. Is it worth a shot? 😉

ANNONCE

Næste indlæg

Nu til scanning af...