Farvel til Maiken...

ClubMascha nu som SUPERINVESTOR!!

clubmascha_stor_skaerms_banner_2clubmascha_stor_skaerms_banner_2

Nu kan jeg endelig dele dette nye spændende, og velgørende projekt med jer.

Min virksomhed ClubMascha.dk er blevet udvalgt som Superinvestor, på radio NOVA. Superinvestor er en konkurrence, hvor 6 virksomheder får 10.000 kr., som de skal få til at vokse over en periode på 3 uger. Alle pengene går til Familier Med Kræftramte Børn, som jeg vil elske at kunne gøre en forskel for.

Jeg er som I nok allerede ved, selv mor til Hollie Nolia på 2 1/2 år. Der er intet, intet, i denne verden der betyder mere for mig end hende. Bare jeg skriver dette, får jeg tårer i øjnene. Man skal nok være forælder, for at begribe hvor stor den kærlighed er, men jeg er sikker på at alle andre kan forestille sig, at det ville være ubærligt hvis ens barn blev ramt af kræft. De fleste af os kender nok også en der er, eller har været, ramt af denne forfærdelig sygdom. Jeg kan i mit hjerte og i min forstand ikke forstå, hvorfor dette skal ramme børn der kun lige er begyndt på livet. Det er så meningsløst. Defor har jeg sagt ja til at gøre hvad jeg kan, for at samle penge ind så disse børn kan få noget hjælp.

www.jobzonen

 

Hvert år får 160 børn under 14 år konstateret kræft, og det er en enorm omvæltning for både barn og familie. Når man står midt i den kamp er det vigtigt med lyspunkter. Jeg kan sagtens sætte mig ind i det manglende overskud, både mentalt og økonomisk, der kan være under sådan et sygdomsforløb. Vi kan sammen hjælpe med at give dem det overskud, deres familie har brug for. Det kan være oplevelser, en tur i zoo, biografen eller noget der giver en glæde i et lille barns krop, som skal kæmpe mod en ond sygdom. Jeg tror på at man kæmper bedre, når alt ikke er sygehus og triste nyheder. I sådan en situation er det vigtigt at familierne får gode oplevelser, så de kan kæmpe og holde fast sammen. Det får de gennem Familier Med Kræftramte Børn.

Jeg var i sidste uge (se indlæg her) til møde inde på Radio NOVA, hvor jeg endelig måtte møde de andre deltagere, eller konkurrenter er det jo. Helt glad og høj på adrenalin, svingede jeg den lille Twingo med høj musik ind på p-pladsen, og stavrede glad og højlydt ind i lokalet til de andre. Og så kan det da ellers nok være at jeg blev stille. De andre 5 virksomheder er alle drevet af mænd med mange ansatte, og af en nooooget større kaliber end ClubMascha. Der er sågar en organisation med, der har over 700 medlemmer. Og så er der…. MIG! Ene pige, ene Mascha. Jeg vil virkelig gerne gøre en forskel for Familier Med Kræftramte Børn, og jeg vil gerne samle så mange penge ind som muligt. Der er så her I kommer ind i billedet, for selvom jeg står alene med alt det her, så FØLER jeg mig ikke alene. Jeg har jo jer, og I er altid så trofaste 🙂

I kan lytte med hver eftermiddag fra kl. 14:00 på NOVA

IMG_4369

Jeg har forberedt mig lidt i forvejen, men er bestemt åben overfor flere gode idéer og muligheder, så byd endelig ind! Alt det her foregår over radio NOVA, så sidder der en virksomhed og har et godt forslag, så skal jeg dælme give jer noget reklame for jeres monetos!

I morgen sætter jeg gang i første unikke tilbud jeg har, på ClubMascha.dk, som jeg håber I vil benytte jer af. Det er snart fars dag, og måske han skulle være lidt heldig 😉

Se mere HER

Jeg beklager mit vrøvlen på denne video, men det rørte mig altså ret meget da de tændte kameraet, og jeg begyndte at nævne ordet kræft i samme sætning som min datter.

IMG_4368

Næste indlæg

Farvel til Maiken...