Ny dag på kontoret

Vi er SÅ klar til fredagens champagne-bar!

IMG_8276

IMG_8276
Så er der kommet lyd på kontoret!

Vi har haft besøg af en meget meget sød mand, Jesper fra Hi-Fi klubben, som har været herinde og installere højtalere på hele kontoret. Jeg gav ham en lille rundvisning af kontoret og han viste mig højtalerne, som er et Denon HEOS-system og hovedtelefonerne er også fra Denon og hedder Denon AH-MM300, dem kan I finde her.

Hovedtelefonerne havde jeg med på turen til Thailand, det var lækkert med ordentlig lyd til flyveturen 🙂

Jesper prøvede at forklare mig en masse om lyd, men som I nok kan se, så forklarede jeg også lige ham lidt om indretning.. 😉

 IMG_8291

Det var virkelig rart, at vi ikke selv skulle ligge og rode med ledninger og installationer på netværket og alt det der nu skal til, når man skal have i højtalere i hele hytten. Jesper fiksede det hele og så forklarede han mig faktisk også en masse om, hvordan højtalere skal stå så lyden bliver bedst.

Jesper var allerede herinde inden vi modtog højtalerne. Han kom for at se lokalerne og målte op, så han kunne finde den bedste løsning til os og indretningen på kontoret.

Vi valgte sammen at det skulle være Denon HEOS-multirumssystemet hele vejen igennem, da vi har fået det arrangeret sådan, at vi har højtalere i hvert enkelt rum. Så Maiken og jeg sagtens kan sidde og spille musik inde på vores kontor, men hvis vi skal drille Andreas og hans assistent Trine, så kan vi også tænde for deres højtaler og resten af kontoret!!

Alt styres nemlig fra en app på mobilen og hvis hele kontoret en dag vil høre musik fx til vores fredags-champagne-bar, så kan vi bare tænde for det hele. Det er jeg ret vild med 🙂IMG_8300

Mens Jesper gik og satte alle højtalere op, så kunne jeg hoppe tilbage til skærmen og arbejde videre og så kom han og hjalp mig med at installere app’en korrekt på min telefon. Alle kan altså få hjælp af Hi-Fi Klubben til installation af højtalere. I kan læse mere om det HER.

IMG_8311

ANNONCE

Næste indlæg

Ny dag på kontoret