Spar 40% på spaophold

Verdens sødeste læser!

IMG_8573IMG_8573

Jeg har virkelig de sødeste læsere, her på bloggen. Især én smelter mit hjerte, nemlig 15 (snart 16) årige Liv. Hun har set #nathaderne, sammen med sin mor, hvor jeg fortalte om nogle af de tarvelige ting, folk også kan finde på at skrive – om både Hollie Nolia, og mig.

Liv har læst at Hollie Nolia elsker påskeæg, så hun fik sin mor til at hækle et påskeæg og en enhjørning til hende. HVOR SØDT ER DET 🙂 Tænk sig at bruge så meget tid på os. Nu ved jeg ikke om Liv ved det, men jeg har en lille besættelse af enhjørninger, og har et billede af en i mit soveværelse, så det er helt perfekt. Vi er så glade og taknemmelige, mange tak for den søde tanke.

Ps: Tillykke med fødselsdagen på tirsdag 🙂

IMG_8583IMG_8580

 

Næste indlæg

Spar 40% på spaophold