Skærmtrolds pensionist ??

POMP de LUX: 2 for 1 pris

IMG_8941IMG_8941

Lige da den nye kollektion fra POMP de LUX kom ud, skyndte jeg mig at bestille, så forårs/sommertøjet var i hus. Vi behøvede heldigvis ikke vente så længe med at bruge det, for kufferten var proppet med nyt luftigt tøj til ferien. Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af tøjet, deres farver og designs. Se lige den lille strand-mus 🙂

Lige nu, og frem til d. 12 April, kan man På udvalgte items, købe to af samme style, og kun betale for den ene.

Jeg vælger ofte to af samme, som med badedragten f.eks., toppe eller leggins i forskellige farver.  Tilbuddet gælder både på shoppen HER, og hos din lokale shopper.

Jeg er stor fan af jumpsuits, de er så cute, og nemme lige at have med i tasken, hvis noget går galt. Det kender de fleste mødre vist.

IMG_8648

Små luftige toppe, som kan bruges som her, alene i høj varme, eller med en langærmet indenunder. Denne her har vi i flere farver. Hollie Nolia er meget glad for gul/peach, så det er altid det hun hapser først 🙂

IMG_8976

Lag på lag, så der kan justeres løbende, om det er koldt eller varmt. Jeg synes de er gode til at lave ting som kan kombineres på kryds og tværs.

FullSizeRender-19

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Skærmtrolds pensionist ??