Hotelværelset i Thailand

CHANEL stiger med 30% !! Men ikke her…

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 15.37.11Skærmbillede 2015-04-10 kl. 15.37.11

Ejjjjj altså, jeg læste jo at Chanels tasker stiger med 20-30%, og panikkede jo nok en smule. Men helt ærligt, så kommer jeg sgu aldrig til at give 20-30.000 for en take. Det er jo idioti! Jeg styrtede til gengæld fluks ind på CPH Brandshop, hvor jeg tidligere fandt mit Rolex ur. De har nemlig også vintage Chanel, til mere “fornuftige” priser 😉

Jeg har udset mig noget derinde, som jeg lige tygger på. Om ikke andet, har jeg jo fødselsdag engang. Jeg siger ikke hvad, for så er der jo bare en anden der køber det. Jeg er sådan lidt bange for at købe brugt mærkevarer på nettet, men jeg ved dette sted garanterer ægtheden, og da jeg fik mit Rolex tjekket hos Klarlund, var det helt perfekt.

Næste indlæg

Hotelværelset i Thailand