Hornsleth indtog kontoret!

Thailand, her skal vi bo :)

Hansar-SamuiHansar-Samui

Jeg har endelig fået booket hotel i Thailand, hvor vi snart befinder os. Jeg bestilte flybilletterne for længe siden efterhånden, og har jagtet det rigtige hotel. Når vi tager så langt, skal det også være i orden! Marianne, som er i området på samme tid, rottede jeg mig sammen med, og vi aftale at Nyhavn rejser nok var et godt sted at booke gennem – men ak!!! Efter ugers og ugers gentagne henvendelser, måtte vi give op. De svarede simpelthen ikke tilbage, andet end at “de ville vende tilbage”. Det fik de åbenbart aldrig tid til, trods flere henvendelser… Så jeg måtte selv igang. Man kan fandme da heller ikke regne med nogen længere, hva. Man skal da også gøre alting selv, hvis det skal gøres ordenligt. Desværre havde Bravo Tours ikke nogle rejser til Thailand i perioden, ellers har de før været gode til at hjælpe. Jeg fandt dette hotel til os, Marianne har fundet et mere luxus (og mindre børnevenligt) til dem. Vi GLÆDER os!!! 🙂

En af mine venner, og hans familie, skal bo i lejligheden imens, og så er min mor der når vi kommer hjem – for hun savner allerede musen.

Hasar-Samui-2

Næste indlæg

Hornsleth indtog kontoret!