Underlig besættelse...

Skyderier i Fields (min nabo)!!

AALBORG 50 x 70 DELTAALBORG 50 x 70 DELT

I går skulle min mor have været med i cirkus, og i dag gået og hygget sig med Hollie Nolia ovre i Fields, som de altid gør til middagstid, når hun er her. Hun aflyste helt usædvandligt – men heldigvis!

Jeg sidder lige nu inde på kontoret, og bliver bombarderet med oplysninger om skyderiet i Fields, hvor der er skudt tre personer. Der er SKUDT tre personer… I et familievenligt indkøbscenter!!! Vores center, hvor vi har vores daglige gang. Altså jeg kigger direkte ud på Fields, fra mit vindue derhjemme.

Hvem gør sådan noget? Afstumpde, mentalt belastede udskud… I know. Onsdag middag, hvem fanden har tid til sådan noget, hvorfor er de ikke på arbejde? Jeg undres over man som menneske kan handle sådan, uden hensyn til andre mennesker, og har før olevet ubehagelige optøjer og overfald derovre. Min datter går i vuggestue LIGE overfor Fields, hvor hun befinder sig lige nu. Håber jeg! Måske er de ude at gå tur, i Fields, eller omkring Fields… Jeg ved det ikke. Men én ting jeg ved, det er at vi flytter! Jeg har været så glad for at bo i Ørestaden, men nu går der sgu for meget Amager i den, med bander og grupperinger. Adios!

 

Næste indlæg

Underlig besættelse...