Ferieblog: Om protein

Proteinopskrift: Proteinpandekager

opskrift-paa-protein-pandekager-.-foto-foodstyling-og-opskrift-samantha-fotheringham

opskrift-paa-protein-pandekager-.-foto-foodstyling-og-opskrift-samantha-fotheringham

Så får I lige en lækker proteinopskrift – det skal man da ha’ sådan en søndag! Nu har jeg den seneste tid gået amok i bananpandekager, og savner egentlig de almindelige. Jeg har altid bare lavet de der man køber og ryster – og vupti, så har man pandekager. Meeeen det er jo noget værre noget, hvis man går sådan lidt op i figuren 😉 Disse lækre proteinpandekager har en perfekt konsistens med en blød, luftig midte og med en let sprød, karamelliseret og gylden overflade. Pandekagerne er lavet med havregryn, som bidrager med kostfibre, en lang mæthedsfornemmelse og en god fordøjelse. Proteinpandekagerne er tilberedt med LinusPro vaniljeproteinpulver fra Maschavangshop.dk, men du kan også sagtens anvende andre proteinpulvere som f.eks. chokolade- eller bananproteinpulver. Pandekagerne kan pyntes med lidt sirup, friske jordbær, grofthakkede mandler og frisk mynte.

Tid: 15 minutter

Personer: 1-2

Stk.: 6-8 små pandekager

Ingredienser:

2 æg
3 spsk. havregryn
2 spsk. skyr
20 g LinusPro WHEY100 vaniljeproteinpulver
Vegetabilsk fedtstof til stegning

Fremgangsmåde:

1. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen.
2. Tilsæt havregryn, skyr og proteinpulveret.
3. Bland det hele godt sammen.
4. Varm en pande op, og hæld vegetabilsk fedtstof på panden.
5. Steg pandekagerne ved jævn varme.

Næringsindhold pr. 100g

  • Kalorier: 190
  • Protein: 21g
  • Kulhydrat: 8g
  • Fedt: 8g

Energifordeling pr. 100g

  • Protein: 45,3 E %
  • Kulhydrat: 18,3 E %
  • Fedt: 36,4 E %

Næste indlæg

Ferieblog: Om protein