Nethaderne - Nyt program!

Hjælp håret på vej…

IMG_8936IMG_8936

Jeg fortalte tidligere, at jeg var begyndt at teste Priorin, som er et kosttilskud til håret – læs indlægget HER.

Jeg er nu nogenlunde halvvejs igennem pakkerne, som jeg skal tage i 3 mdr. Jeg vil sige, at jeg godt kan mærke en lille forskel, men det er jo ikke sådan, at håret bare vokser ud af hovedet i vildelse 🙂 Det føles faktisk lidt som da jeg var gravid, hvor jeg fik kraftigere hår… Eller bare ikke tabte så meget som jeg plejede. Men altså, nu må vi se når pakken er tømt. Jeg tager hvert fald en pille hver morgen og aften, sammen med mit olieshot, så det er blevet hel rutine.

Du kan købe, og læse mere om Priorin HER

IMG_9057IMG_9060

Flere har kommenteret på at produkterne kan købes billigere i Tyskland, men det er altså ikke det samme der er i pillerne. De danske er lavet på en nyere og forbedret formel… Derfor forskellen 🙂

IMG_8940IMG_8941IMG_8943

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Nethaderne - Nyt program!