Mødelokale, in the making

Kampen mod dellerne!!

IMG_0334

IMG_0334

Sådan ligger man, når man får LipoContrast behandlingen, som netop nu er at finde på ClubMascha.dk.

Jeg fik denne dag, hos Henriette der har Bodyimage, lavet to påsætninger, af 2×1 time, på mine lovehandles. Det gør lidt naller, men det er altså ikke så slemt som det ser ud. maskinen laver et vildt vakuum, som altså laver et kæmpe sugemærke. Der går nogle dage, så er det helt væk igen, og det er helt uskadeligt – for andre end fedtcellerne 😉 Fedtcellerne bliver angrebet af skiftevis varme og kuldepåvirkning, som tager livet af dem (læs indlæg her). Det er altså en god måde at komme af med de depoter som bare sidder fast.

Virkningen er permanent, men kræver dog også, at du spiser sundt fremadrettet. Ellers vil du med tiden tage alt din volumen på igen, om end måske på andre steder af kroppen. Behandlingen foregår i 3 forskellige sekvenser. Fedtcellerne opvarmes først til ca. 42 grader. Derefter nedkøles de til ca. 3,2 grader for igen at blive opvarmet til ca. 42 grader. Derved ødelægges cellerne og udskilles naturligt af kroppen. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiet af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE godkendt og er godkendt som medicinsk udstyr i EU. Metoden med varme, kulde, varme igen har LipoContrast Taget patent på.

Q Magasinet har også testet behandlingen, jeg synes I skal læse den HER. Dette er billeder af journalisten der testede behandlingen.

mave2

I får lige nu 50% på ClubMascha.dk, og der er et begrænset antal behandlinger til salg, helt unikt til jer… HER

I får 1 påsætning af LipoContrast til 1699 kr. Normalpris 3400 kr.

IMG_0340

Jeg havde min computer med, og lidt snacks. Så gik tiden hurtigere 🙂

IMG_0333

Næste indlæg

Mødelokale, in the making