Dét giver jo mening...

ClubMascha gir jer 50% på LipoContrast

aabbaabb

NU blir det godt piger!

Fordi jeg så gerne vil være lidt bikiniklar til vores ferie, har jeg opsøgt alt hvad jeg kunne, af ting og behandlinger der kunne hjælpe mig på vej. Flere veninder har i måneder fortalt mig en en bestemt behandling, som jeg til sidst gav efter for – heldigvis 🙂

Behandlingen hedder LipoContrast, og angriber den satans delle du bare ikke kan få væk, uanset hvad du gør. Det er jo sådan, at du har nogle fedtdepoter, som bare ikke forsvinder uanset hvor meget du træner eller spiser sundt. Jeg har en dum bandit øverst på lårene, som jeg bare ikke kan komme af med, f.eks. Det er altså ikke en decideret slankebehandling, men en behandling der går ind og ødelægger fedtcellerne i det område der bliver behandlet. De veninder jeg har, der har haft god effekt af det, har brugt det i stedet for en fedtsugning, da det trods alt er billigere – ikke at det er det samme, men det var deres begrundelse. Jeg skulle naturligvis prøve det!

Det gør sgu naller… Men man må lide for skønheden, ik!

IMG_0912

Der er kun 2 maskiner her i Danmark, og det de gør, er at påvirke fedtcellerne med skiftevis kulde og varme, så de nærmest går i chok. VÆK med dem!! 😉 Jeg har selv fået det på maven, på de satans deller i siden, og nu på ridebukse-banditterne. Det er så nyt for mig, at min behandling stadig er on-going, men jeg kan sagtens mærke og se forskel – og det er endda uden jeg har trænet eller andet, i den periode. Og det er varigt!

Her er mine mål, fra før og efter første behandling. Det skal siges at jeg også har fået en wrap derinde (den fortæller jeg om i et andet indlæg – den er faaaantastisk, men altså IKKE det samme som it works wraps)

Talje: før 75 – efter 71,9 = 4,1
Navlen: før 85,8 – efter: 80 = 5,8
Lav mave: 91,3 – efter 87 = 4,3

Et centimetertab på 14,2 cm målt 3 steder. 

Virkningen er permanent, men kræver dog også, at du spiser sundt fremadrettet. Ellers vil du med tiden tage alt din volumen på igen, om end måske på andre steder af kroppen. Behandlingen foregår i 3 forskellige sekvenser. Fedtcellerne opvarmes først til ca. 42 grader. Derefter nedkøles de til ca. 3,2 grader for igen at blive opvarmet til ca. 42 grader. Derved ødelægges cellerne og udskilles naturligt af kroppen. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiet af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE godkendt og er godkendt som medicinsk udstyr i EU. Metoden med varme, kulde, varme igen har LipoContrast Taget patent på.

Q Magasinet har også testet behandlingen, jeg synes I skal læse den HER

Dette er IKKE professionelle billeder, men billeder taget af min behandler Henriette, af journalisten fra Q Magasinet, der testede behandlingen.

mave2

Da jeg har veninder der er glade for behandlingerne, og jeg selv er igang med dem hos Henriette der har Bodyimage på Østerbro, tilbydes de nu også på ClubMascha. Hvis du vil have den sat på maven, skal du bruge én påsætning. Ønsker du behandling på lovehandles, eller ride-banditterne, så skal du have to påsætninger. Hver påsætning tager en time, og har en normalpris på 3400 kr.

På ClubMascha.dk får du lige nu 50%. Altså koster én påsætning 1699 kr.

Der er kun 100 behandlinger til salg, og dette tilbud er unikt for ClubMascha, og findes kun indtil der er udsolgt. Så ikke vente for længe 😉

IMG_0329

Næste indlæg

Dét giver jo mening...