Mr. Grey premieren!

Kysseklar til Valentines day ;)

IMG_9565IMG_9565

Kan I huske da I gik i folkeskole, og læreren kom ned og hang over skulderen, imens han kiggede på hvad man skrev? Jeg kan huske et par af mine lærer altid havde virkelig dårlig ånde! De sad sikkert og drak kaffe og røg cigaretter i pauserne – det var så ulækkert! Tænk at skulle kysse med dem. Jeg er altid selv så bange for at have dårlig ånde, og kan nærmest ikke være i rum med folk der har spist hvidløg. Men min næse er også meget sart 🙂

Jeg kan forestille mig at mange af jer skal på date her op til Valentines Day, og der vil man jo selvfølgelig gerne være kysseklar, uanset om det er ens kæreste eller en ny date – og håber nok på den anden også er det. Man gider bare ikke sutte mundvand af sådan en Åge-stinker, vel (min lærer hed Åge). SB12 har sendt mig nogle af deres produkter, så jeg kan prøve dem. Ved ikke helt om jeg skal tage det som et kompliment, eller en fornærmelse 😉 Men det er egentlig rart at have “et sæt” både hjemme og på kontoret. Ikke fordi der sker uartige ting heroppe, men et bette nys kan det vel nok blive til – hvis postmanden har en stor pakke med.

IMG_8101

Når folk har dårlig ånde, så er det ofte ikke fordi de har en dårlig hygiejne, eller selv kan gøre for det. Dårlig ånde kommer af svovlgasser som man har i munden, og det er netop dem som mundskyllemidlet SB12 går ind og neutraliserer. Skyller du munden i det morgen og aften, kan du være sikker på at du er kysseklar døgnet rundt 🙂

Du kan købe SB12 i Matas og på apotekerne. Selv er jeg ret glad for at have deres tyggegummi i tasken.

Tjek deres kysseklare Facebook HER

IMG_8100

ANNONCE

 

Næste indlæg

Mr. Grey premieren!