Vi hygger :)

Kan I se resultater?

Mascha_Vang_APPETIZE_04-400x600Mascha_Vang_APPETIZE_04-400x600

 

Nå piger… Har I fået taget jeres olieshots? Jeg er så spændt på at høre hvad I synes 🙂

Både mig, Andreas og Hollie Nolia får det jo hver eneste dag, og igår talte vi om det herhjemme. Jeg stod og tog makeup af, og sagde til Andreas hvor imponeret jeg er over resultaterne, efter en flaskes brug. Min hud er så flot og glansfuld når jeg tager det. Den ser frisk og hydreret ud, og jeg har ingen tegn på rynker, som når jeg ikke tager det. Jeg ved godt det lyder vildt, men på mig virker det virkelig godt! Derfor vil jeg også gerne høre om I kan mærke/se en forandring, så det ikke bare er mig der ævler 🙂 Jeg tager et stort shot om morgenen, og et igen om aftenen. Måske lidt større end jeg før har gjort, men jeg ville bare at det skulle virke hurtigt og være effektivt. Man skal nok regne med 4 uger, før man rigtig kan se forskel – jeg kunne dog allerede efter 2 uger.

I kan købe olierne HER samt den sunde aronia HER

W olie = Kvinder over 20 år.
O olie = Gravide og piger+drenge under 20 år.
M olie = Mænd over 20 år.
Aronia A+N = Til alle, og tages altid sammen med olien. (N er den mest effektive, og den jeg bruger selv nu. A bruger jeg som saft til min datter da den er sødet)

Ja, jeg har bidt i låget.

IMG_7376

Læs hvad andre der har prøvet MK olie+arolia siger om det her:

Maybritt Krevald (læs om alle produkterne under’produkter’)

ChriChri

Forelsket i mad

Et skud ren olie i skønhedens navn

Livsstilsportalen

Femina / Anne Bech

 

Næste indlæg

Vi hygger :)