NYTÅRSKVINDEN #2

Det har jeg selv designet :)

IMG_7915IMG_7915

Jeg har før vist jer mine kugletæpper i hjemmet. Både i stuen og på Hollie Nolias værelse, og de har været et hit – både hos os og jer! Ruggit som laver tæpperne, har nu gjort så man selv kan sammensætte farver, og designe sit helt eget unikke tæppe 🙂 Det har de spurgt om ikke jeg ville prøve… Og jo da! Jeg er ved at være lidt træt af alle de stærke farver i mit hjem, og gik efter naturfarver. Det har seriøst taget mig timer at beslutte mig, og jeg har lavet mange mange udkast til det. Men det er også bare ubeslutsomme mig 🙂

Jeg synes det er så fint, og vil passe perfekt til mit nye look i stuen… Men så! Pludselig hører jeg at min lillebror ønsker sig sådan et tæppe i julegave. Bum, bum, bum… Man skal jo give noget, men selv ville blive glad for. Så jeg besluttede at give ham tæppet i julegave, og han blev så glad for det 🙂

IMG_7917

Vi er skam også glade for det vi har, og så bliver onkel Henriks gulv lige så fint.

IMG_6860

Du kan designe dit eget tæppe på Ruggit.dk lige HER

Hvis I bruger koden MaschaDesign, får I 10% på alt. På de alm. tæpper (som det Hollie ligger på), men altså også på de specialdesignede tæpper.

Man gør det, at man bare klikker på de farver man ønsker, og så kan man se resultatet med det samme. Super smart! Hvis man vil fjerne en farve igen, klikker man bare på den oppe unde ‘dine farver’. Det er altså noget man kan hygge med længe, og så få et unikt tæppe i lige de farver man ønsker.

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 10.07.30 Skærmbillede 2014-11-09 kl. 10.11.37

Det var denne jeg valgte 🙂

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 10.22.05

Indlægget er lavet i samarbejde med Ruggit.dk

Næste indlæg

NYTÅRSKVINDEN #2