øv, øv ØV!!!!!!!!!

Nytårsaften

tumblr_inline_mx1cmu0ekq1r6vjdqtumblr_inline_mx1cmu0ekq1r6vjdq

Nytårsaften er lige om hjørnet, og den bliver meget anderledes end den var sidste år. I år har jeg Hollie Nolia, og så er der ikke de store muligheder… Vi har hvert fald ingen aftaler. Hun er heller ikke et barn der ligefrem gider at sidde og spise, eller lade andre om det. Hun sidder 3 min, og har jo ikke den store interesse for mad (udover suppe), så det bliver nok ikke romantisk candlelight dinner lige i år, selvom det jo egentlig er vores årsdag. Til gengæld bliver udsigten fra 9. udover Kbh sikkert rigtig flot 🙂

Se min nytårsaften 20112012, 2013

Jeg har bestilt Nytårsmenuen fra Karma Sushi, det ved vi jo lissom hvad er, så det skuffer ikke. Er ude i den vilde model, med ting jeg ikke har smagt før, uha uha 🙂 Man skal nok bestille asap hvis man vil have det d. 31…!! Dertil skal vi selvfølgelig have champagne. Hvilken ved jeg ikke helt endnu. Måske en klassisk Möet eller Christal, men ved bare at det bliver noget juks jeg ikke får nydt på samme måde, når der hænger en 2 årig i bordbenet. Min mormor har bagt de dejligste kransekager som vi skal have, så det hele er egentlig arrangeret. Efter min juicekur har min mave ikke godt af noget tungt, derfor bliver det sushi, og ikke noget rødt kød.

nytaarsmenu-billede

PicMonkey Collage

 

 

 

 

Næste indlæg

øv, øv ØV!!!!!!!!!