Min flotte mor :)

Godt selskab og sushi

IMG_6962IMG_6962

Jeg har helt glemt at fortælle jer om endnu en skøn aften på Karma Sushi. Jeg var der sammen med Marianne, som også var med derinde sidst. Det var så godt at vi måtte tilbage, og hun bor faktisk lige om hjørnet, så ret nemt. Marianne er Social media advisor, og har også en blog (her). Jeg er vild med hendes selskab, humor og tilgang til livet.

Da vi sad og spiste kom der nogle piger, fra et selskab på 6-7 piger, hen og sagde hej. De var kommet derind bare fordi de havde læst om stedet på min blog… Det samme var to andre. Og så kom jeg også lige selv, det er da sjovt 🙂 Pigerne var så søde og meget glade, og I skal vide at det altid er ok at I kommer og siger hej. Det kan godt være jeg bliver lidt forlegen nogle gange, men det er bare fordi jeg bliver glad og helt genert når I fortæller I læser bloggen. Ofte tænker jeg jo slet ikke over så mange læser med, og bliver helt pinligt berørt over “gud, hvad har de mon læst/ved om mig”. Lidt en underlig fornemmelse, når jeg jo intet ved om jer.

Vi bestilte for meget mad, så jeg tog de sidste stykker med hjem til dagen efter.

IMG_6974

De glade piger der sagde hej, og fik et billede 🙂

10799461_10152540527057947_1065588782_n

Outfit: Læderleggins fra Mein Liebling / Sko fra Louboutin / Kjole fra Butik Blossom

PicMonkey Collage

Min lille dyt. Jeg får min egen om nogle dage, indtil da har jeg en lånebil, som også er en Renault Twingo. Jeg kører ikke i mine stilletter, men i mine UGG futter, og skifter inden jeg stiger ud 😉

PicMonkey Collage-1

Hvis I har bil og ikke kender denne app fra Easypark, så bør I virkelig hente den, den er så genial!! Virkelig nemt og billigt, fordi man kan ændre tiden på telefonen og hverken betaler for meget eller lidt, så man får bøder. Jeg er fan!

 

Næste indlæg

Min flotte mor :)