I need it....

Tour-mama :)

IMG_5999IMG_5999

En af stederne Andreas optrådte i weekenden var Svendborg, og jeg var med. Elsker at tage med rundt. Mest for bare at være sammen. Der sker jo ikke alverden, men bare det at være i nærheden af hinanden, er vi bedst tilpasse med begge to. Denne aften kunne jeg sidde helt oppe bagved, hvor lyset blev styret fra. Så sad jeg der med min computer og kunne følge lidt med i showet – som jeg jo snart kan udenad. Synes iøvrigt I skal tage ind og se det, det er fandme sjovt! Der er mange parodier, stand-up sekvenser, private historier, jeg bliver også lige nævnt… Der er bare så meget at grine af, for alle i alle aldre 🙂 God advents eller julegave idé til kæreste eller forældre. Men mange af shows’ene er allerede udsolgte, så tjek om han kommer forbi jer, og bestil i god tid. Måske ses vi derude 😉

Tjek hans side for shows HER

Selfie-time… Smiiiil…

IMG_6001

Ahhhh trutmund duer ikke!

IMG_6002

For kedelig.

IMG_6003

Meget bedre 🙂 Følger nogenlunde med i lydprøverne, inden de ca. 1000 mennesker fylder salen.

IMG_6004

Så kan han bare gå igang, jeg er klar 🙂 I pausen får vi lige en kop kaffe og et mysser.

IMG_6005

Så sidder jeg her og arbejder imens, og hygger mig.

IMG_6009

Anden del af showet er min favorit, og jeg griner lige meget hver gang.

IMG_6010

Næste indlæg

I need it....