Mit efterårshår

Pakkekalender tid, jaaaaa!!

IMG_7728IMG_7728

De helt hardcore bloglæsere herinde, vil vide at jeg stadig får pakkekalender af min mormor, og at jeg er ret vild med den slags. Som i, naturligvis da! 😉

Men nu er jeg så heldig at Hollie Nolia endelig er blevet gammel nok til også at få en pakkekalender hele december – uhhhh det bliver hyggeligt! Jeg tænker jeg ligger dem alle under juletræet som kommer op d. 1. dec… Og så er det ren hygge og pakker hele måneden. Det var noget jeg selv elskede hele min barndom (og stadig gør), så det skal videreføres.

Jeg har jo af gode grunde ikke prøvet at købe ind til sådan en pakkekalender før, men kender mange der synes det er et stort, tidskrævende og dyrt projekt. Det behøver det nødvendigvis ikke at være. Jeg har virkelig travlt for tiden, og er nok en af dem der ofte tager en lidt nemmere løsning. Hellere det, end ikke få det gjort.

Jeg har lige modtaget alle disse gaver fra Pakkekalender.dk, med 24 pakker til Hollie Nolia. Man kan selv vælge hvilken alder og køn det skal være til, og så får man altså en færdig kalender med 24 gaver, lige til døren – ret nemt. Hvis man vil, kan man endda bestille indpakning til alle pakkerne. Så bliver de leveret pakket ind og med tal på klar til at blive pakket op 🙂 Vi valgte denne her.

IMG_7729

Til en pige på 2-3 år er der bla. hårspænder, pixi-bøger, en masse Hello Kitty ting, puslespil, malebog, pruttepude osv. Der er en masse forskellige aldersgrupper man kan vælge imellem HER.

Skærmbillede 2014-11-03 kl. 13.51.34

Skærmbillede 2014-11-03 kl. 13.51.58

Man kan altså også få pakkekalendere til både kæreste, bedsteforældre, eller vise kæresten hvor man kan få en luksusudgave til sig selv, f.eks. 😉

Til kæresten (det er jo et godt tidspunkt at være ekstra sød på, liiige inden man skal have julegave!)

1592

Til den søde tand…

1593

Den som kæresten skal informeres om, og der findes også en luksusudgave 😉

1596

 

Sponsoreret indlæg – hold op jeg glæder mig til 1. dec 🙂

Næste indlæg

Mit efterårshår