10 kg... Nåede han det?

God idé til speciel gave+RABAT!

Skærmbillede 2014-11-09 kl. 09.36.52Skærmbillede 2014-11-09 kl. 09.36.52

En af de andre bloggere her fra Bloggers Delight, Bonusheksen, har lavet denne finurlige webshop Dibbedut. Der er vildt mange sjove og hyggelige ting til både hjemmet, og pyntepiger med humor. Jeg har selv næsehornet til smykker, og synes det er røvfedt på den sjove måde, så I skal da også ha’ mulighed for at snuse lidt med en dejlig rabat.

I er nemlig så heldige, at Dibbedut.dk giver mine læsere rabat fra idag og frem til onsdag – så gå ind og find en værtindegave, adventspakke eller julegave, som er ret unik – jeg er tosset med det! Altså, man må jo selvfølgelig også købe noget til sig selv 🙂

I får 20%, ved at bruge koden: Mascha 

 

Ps: Hop ind og læs Bonusheksens blog. Hun er bonusmor til to og fuld af humor 🙂

IMG_7731

En sød og smart måde at få Hollie Nolia til at vaske fingre på 🙂

IMG_7733

Indlægget er lavet i samarbejde med Dibbedut.dk

 

 

Næste indlæg

10 kg... Nåede han det?