Tip til den lille bolig

Creamy soya med knas :)

IMG_7747IMG_7747

Til morgenmad plejer Andreas at lave omelet til mig. Når jeg selv skal lave morgenmad, bliver det som regel en lind fedtfattig yoghurt, da jeg hader at lave mad. Det plejer at være en lidt kedelig og vandet oplevelse, så da jeg blev spurgt om jeg vill prøve noget nyt soya yoghurt fra Alpro, med div toppings, sagde jeg ja. Altså… Man siger jo ikke nej til at få leveret yoghurt og topping lige til døren, vel. Jeg er fra jylland…  😉

Egentlig tænkte jeg, at yoghurt er vel yoghurt, og der gik et par dage inden jeg åbnede den første smag. Og holy mother f***** hvor blev jeg glad. Altså på den der helt oprigtige begejstrede måde… Smag, smag… Altså smag lige, er det ikke bare VILDT godt?!! Jeg labbede det i mig, og må pinligt indrømme at det irriterede mig en smule at Hollie Nolia var lige så vild med det. Det er jo virkelig dårlig stil, ikke at dele med sin egen datter.

IMG_7746

Det der er, er at det er meget fyldigt, creamy og “puffy”. Bare lækkert faktisk. Sikkert fordi det er soya. Jeg/vi (sultne tøs) spiste den med lime inden jeg fik taget et billede af den – sorry. Men den er dejlig frisk, og god som mellemsnack. Til en lille aftenhygger, er jeg mest til vanilje. Det virker lidt dessert agtigt, og hvis man har sagt til sig selv at man ikke må spise skumfiduser, fyldt chokolade og oldes hjemmebagte smør-vaniljekranse, så er min spæde erfaring, at gribe soya’en med vanilje.

IMG_5936

På desperat jagt efter sen nat-snack… Gik amok i toppings, og lavede mange små portioner. Det er arbejde, jeg er NØDT til det. Verdens bedste undskyldning 😉 Men det ER virkelig lækkert, og det mener jeg!

Der fåes 50 forskellige toppings fra Alpro , som gør det hele lidt sjovere. Mine favoritter er kokos, chokolade (det havde man jo ikke set komme) og nødder. Og egentlig også kanel, især her til juletiden.

IMG_5938

IMG_5947

Man må jo overgive sig 🙂

IMG_7743

Sponsoreret indlæg – som jeg nær ikke havde lavet, da min mor næsten havde spist det hele for næsen af mig.

Næste indlæg

Tip til den lille bolig