Mormor er den bedste!

Under den hvide bro….

IMG_7382IMG_7382

… Sejler en båd med to… Jo, det giver mening. Jeg er jo kaptajnfrue, styrmandskone, eller hvad man kalder det?

Vi er stadig på Kurhotel Skodsborg, og jeg vil da lige benytte mig af at vise mit nye tøj frem. Sandheden er, at jeg lige har modtaget det med posten. Ja, her på hotellet. Ville ønske I havde set Andreas i hovedet, da receptionisten sagde der var kommet en pakke til mig. Vi kan ikke tage hjemmefra én dag, uden pakkeposten er omdirigeret!

Men det var fordi jeg tænkte at jeg ville lave nogle flotte billeder ved havet eller i skoven, i mit nye REDGREEN tøj… Det ville da være så pænt, især hvis vi kunne finde en båd jeg kunne stå op ad. Det var før jeg vidste det ville regne hele efterårsferien! Hvis nogen efterhånden skulle være i tvivl, så går jeg jo all-in på temaer. Det betyder naturligvis, at når “vi” jo nu har båd… Så render jeg rundt i striber og små ankerlogoer på havet fra REDGREEN, som laver lækkert maritimt tøj. Det er altså god smag, når det nu skal være. Og det skal det jo!

Varme striktrøjer HER.

IMG_7386

Det er nu ikke udelukkende på havet det går an, jeg har netop bestilt dette tøj til efterårets kolde ture. Jeg kender REDGREEN som, jeg nu har lavet et samarbejde med, gennem flere år og har nogle dejlige varme strikke fra dem i uld, som har holdt sig pæne i nok 5 år nu. Jeg kunne ikke står for jakken, som udover at være varm (vi var ude på molen i blæsevejr igår), har et fedt casual snit. Lige mig, hvis man kender min stil. Jeg kan godt lide at den ikke er helt sort, som mange af mine andre jakker er – den her bliver jeg hvert fald glad for!

Se deres jakkeudvalg HER.

IMG_7399 IMG_7400

 

Sponsoreret indlæg. Jeg er selv uddannet i tøjbutik, og ved derfor en del om danske mærker og kvalitet. REDGREEN har jeg lang erfaring med, og ved at deres kvalitet og pris hænger sammen. Derfor har jeg valgt at samarbejde med dem 🙂

Næste indlæg

Mormor er den bedste!