Kim Kardashian

Så’ der FØDSELSDAG!!! :)

IMG_7025IMG_7025

Igår var det Hollie Nolia’s 2 års fødselsdag, og den holdte vi sammen med Anton der d. 29. blev 16 år. Anton er Andreas’ yngste. Vi havde besøg af hele familien fra jylland, og hele Andreas’ familie samt børnenes forældre og skønne venner 🙂

Vi holdte det på Maude’s Salon på Frederiksberg, hvor der simpelthen er SÅ hyggeligt!! Vi endte med at blive 50 i alt, til formiddagshygge, morgenmad, varm kakao, champagne og kage. Når nu vi ikke skulle holde det hjemme, var dette det hyggeligste sted jeg kunne finde – der er lidt hjemlig stue over det, maden er god og personalet så søde. Vi elskede at være der og havde en virkelig god dag – tænk vores lille skat er 2 år, og løber rundt og siger hurra hurra.

IMG_7028

Inden gæsterne kom, var Ballonservice på pletten (as usual) med fint pynt. Jeg kan simpelthen ikke holde en fest uden balloner, det gør altså virkelig noget i et lokale når der er en speciel anledning. Hollie Nolia fik lilla elefanter, og tema lilla og lyserødt. Anton er vild med fodbold, og fik balloner som hans yndlingshold FCK. Bemærk lige at det er en foldboldspiller i bunden, hvor sejt er det lige lavet. Man forstår jo ikke nogen kan!

IMG_7021

Billederne med gæster er ret hyggelige, men jeg synes ikke jeg vil dele folk, der måske ikke ønsker det.

IMG_7018IMG_7011

IMG_7119

Jeg lagde fine slikkepinde rundt på alle bordene til børnene, istedet for slikposer 🙂

IMG_7012

Det var nu ikke alle der gad få dem proppet i hovedet hele tiden. HN er begyndt at bruge sut (!!!)… Som i lige nu, agtigt. Så dumt, men også rart at kunne give hende den om natten. Det er nu ikke fordi hun skal rende rundt med den hele tiden.

IMG_7035IMG_7044IMG_7062

Der blev alligevel drukket noget champagne. 5-6 flasker dejlig blandet Moët. Jeg kørte selv forbi Lovedriknks’ lager om morgenen, for at vælge de rigtige flasker. Det blev Moët Rosé, Nectar, Ice og den klassiske… Så kunne man smage lidt af hvert. Aldrig gå ned på champagne!

IMG_7015IMG_4966

Så kom far, med en KÆMPE bamse!

IMG_7078IMG_7084

KAGERNE!!! Aaaaamen vil I ikke lige holde op, er de ikke bare SÅ flotte!! Hollie Nolia sidder simpelthen selv på toppen af hendes kage, hvor alt er håndlavet i tiiiimesvis, for det skal ligne hende. Jeg synes den er så fin. Anton er meget glad for penge… Og Armenien. Don’t ask 🙂 Så han fik en taske fuld af armenske pengesedler, og det var et hit. Mission completed!

(Laver lige et indlæg kun om dem)

IMG_7073

IMG_7067

Gaver var der mange af!!!

IMG_7104

 

OUTFIT:  Mor: palliet-top fra Karen by Simonsen, skindleggins fra Mein Liebling. HN: Body fra H&M, nederdel fra Forkids, strømpebukser fra Pomp de Lux.

Næste indlæg

Kim Kardashian