Meget snart.....

Spændende dage!!

IMG_6855IMG_6855

 

Kender I det, at man er så lykkelig, at man er bange for noget går galt? Sådan har jeg det lige nu. Alt flasker sig bare for mig, har indgået nogle gode samarbejder, drømme der går i opfyldelse, jeg er kreativ og inde i en entrepanant bølge der bare vokser og vokser. Bloggen har lige slået egen rekord i læsere, som er helt vanvittigt. Derudover er jeg stormende forelsket og har en datter der udvikler sig på den mest fantastiske og givende måde lige nu. Min kæreste knokler med hans nye show, og hans børn er out of this world, sympatiske og empatiske teenagere. Min ex kommer sågar og spiser aftensmad med os hos min nye kæreste, og alle mødes snart til en dejlig fødselsdag for det store kludetæppe-familie. Hvor er det fedt!! Jeg er så lykkelig, at jeg næsten ikke kan rumme det, og lige nu har jeg mest lyst til at poppe en champagne, da jeg har haft et fantastisk møde (på jeres opfordring!). Men hjemmet SEJLER og Hollie Nolia skal hentes om 4 min… Så må vi vist hellere bare gå i Fields og fejre det med et softice med multifarvet krymmel 🙂

Mit outfit idag er bl.a. disse læderleggings som jeg lever i. Har dem seriøst på næsten hver dag. De er fra YAS og fundet i Nystrup og Øskov HER. Blusen er fra Imitz, og skoene fra Chanel. De sko er det bedste køb ever!!

IMG_6858

IMG_6853IMG_6854

Næste indlæg

Meget snart.....