Feriebillede

Ja… Der bliver pulset!! ;)

IMG_3225IMG_3225

Flere opmærksomme læsere har bemærket denne lille “cigaret”. Havde slet ikke selv tænkt over det, men det har resulteret i spørgsmålet, om jeg er begyndt at ryge…?

NEJ, jeg er ikke begyndt at ryge rigtige cigaretter. Dem der følger med på min blog og Instagram, vil vide at jeg elsker at ryge vandpibe. Jeg synes det er enormt hyggeligt til en kop kaffe eller et glas vin om aftenen. Det tager bare så pokkers lang tid at arrangere, og er knap så transportabelt at have med rundt. Jeg har skam slæbt den med på båden osv., men nu har jeg fundet en meget smartere løsning – en E-cigarette som hedder ZiiCCA.

Jeg har før prøvet noget lign., da jeg holdte loppemarked sammen med Kira. Vi gik og hyggede os med at ryge på sådan nogle, men jeg har ikke rigtig fundet dem nogle steder. Har måske heller ikke ledt godt nok. Men så blev jeg spurgt om jeg ville prøve disse her, og det kan jeg edderhylme lover jer jeg ville 🙂

IMG_6273

Så nu, når jeg sidder på en restaurant og er færdig med at spise, smugler jeg lige min hyggepind op. Da jeg var ude med Sarah den anden dag og jeg fandt den frem, diskede hun op med en pakke snus. Ej…. Så synes jeg altså denne her er bedre 🙂 Vi skal i øvrigt til Båstad og feste hele weekenden, så der er pakket et lille læs af dem, til alle festerne 😉 De smager heller ikke som rigtige cigaretter, men mere af mocca og karamel, synes jeg.

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg SLET ikke synes det er fedt at folk ryger rigtige cigaretter. Det er SÅ ulækkert – STOP det!

I læse mere om ZiiCCA på deres Facebook her, og så kan man købe dem i 7-ELEVEN.

Ellers kan du finde nærmeste forhandler på dette kort her.

IMG_6272

 

Test/Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Feriebillede