Nu med ny træner!

1. træningsdag!

4 pr. ark den 16-07-14 kl. 11.37 #5 (kompileret)4 pr. ark den 16-07-14 kl. 11.37 #5 (kompileret)

Så er jeg igang! Idag har jeg trænet med Cecilie Lind for første gang – puha. Jeg har faktisk ikke trænet siden jeg skulle lave cover til M!, så er helt flad i det. Ja både energimæssigt og på numsesiden. Vi er slet ikke i kontakt. Mig og røven altså! Vi startede ud med  at træne den, da det er det mest kritiske område, men startede blidt ud. Skal jo lige igang. Har løbet en smule på det sidste og skal også noget mere til det. Det kan jeg altid gøre selv, og helst udenfor. Hader løbebånd.

Træningen med Cecilie bliver nok meget anderledes end med Anne Bech, kan jeg fornemme. Men tror også det er meget godt at prøve noget andet. Jeg sætter den lissom bare på autopilet med Anne, og prøver at overleve så godt jeg kan. Jeg vil gerne se om jeg kan huske træningsmetoderne, så jeg også kan klare mig på egen hånd fremover.

Torsdag og fredag træner vi også, og så skal jeg selv løbe indimellem. Med Anne startede jeg med 40 min løb, inden vi trænede hårdt i et lokale. Med Cecilie powerwalkede jeg på løbebåndet i under ti min, men “op ad bakke”.

Jeg kan desværre ikke fortælle jer min vægt. Den gik nemlig i stykker da Andreas skulle veje sig sidst… Det kan man da kalde et vink med en vognstang 🙂 🙂

Næste indlæg

Nu med ny træner!