Wooooow!!!

Nem shopping med FITBAY

Everything-In-Your-Size_zps4db3dde0Everything-In-Your-Size_zps4db3dde0

Ohhhh dear… Nu kommer jeg til at bruge endnu mere tid på nettet, og på at surfe og shoppe tøj. Jeg har brug for flere timer i døgnet, tak 🙂 Jeg vil beskrive mig selv som riiiimelig erfaren web-shopper efterhånden. Det betyder også at jeg har gennemgået ualmindeligt mange størrelses-tabeller, på div. sider, og alligevel shoppet i forkert størrelse, når jeg modtog det. Derfor er jeg simpelthen nødt til at vise jer denne nye måde at shoppe på: Fitbay.com 

Husker I dengang I oprettede jeres Facebook, Instagram eller MySpace profil? Da jeg oprettede min profil på Fitbay, fik jeg lidt samme følelse. Lidt spændende at skulle oprette noget nyt, som jeg sikkert kommer til at bruge timer og timer på. At vælge profilbillede osv… I love it. Jeg har indtastet min højde, vægt, kropsform, og liket noget tøj samt indtastet et par nye køb fra idag. SÅ er jeg igang!

Skærmbillede 2014-06-19 kl. 21.22.27

Det smarte ved Fitbay er, at man kan indtaste en masse forskelligt tøj man har, og indtaste størrelserne. Så bliver man præsenteret for tøj der passer en, ikke bare i størrelse, men i kropsform… Og det er jo ikke helt ligegyldigt. Jeg er selv uddannet i en tøjbutik, så kender udemærket til at kunne skelne kundernes kropsform, ved bare et hurtigt kig, og vide hvilke mærker der vil passe. Der er simpelthen så stor forskel i pasformen på tøj, så jeg vil i den grad tage dette til mig, så jeg er fri for at returnere varer igen – det er bare så bøvlet.

Indspilningifuldskaeligrm15-06-2014224026_zps1da52f4f

 

Sponsoreret indlæg – altid noget jeg kan stå inde for og som interesserer mig.

Næste indlæg

Wooooow!!!