Mor/datter kjoler :)

a mile in the woods, nu på min væg!

IMG_2389IMG_2389

Husker I at jeg for nylig efterspurgte noget til mine vægge? Jeg fik rigtig mange gode tips, og et af dem var billeder fra A Mile In The Woods. Jeg har en veninde der arbejder i en lækker stilfuld interiørbutik, og hun slog flik-flak da jeg spurgte om det kunne være noget for mig. Dét kunne det, mente hun 🙂 Da jeg så undersøger det nærmere, finder jeg på kunstnerens side en masse virkelig fede billeder! Bl.a. har hun (hun hedder Louise) lavet et cover til Ida Corr. I skal næsten tjekke hende Facebook ud HER.

Nå, men for at gøre en meget lang historie kort, inviterer jeg Louise hjem for at se hvad hun har af idéer til min ene væg. Det ender simpelthen med, at vi bliver enige om, at hun laver det direkte på min væg, i stedet for jeg skal købe nogle af hendes billeder. Det er da også ret sjovt og unikt!

Og sådan ser det færdige resultat så ud 🙂 Det er mig selv der er på billederne, og jeg er simpelthen så glad for det. Det passer lige ind i mit lille kontor-hjørne, og giver ret god mening, da jeg jo er min egen lille butik.

Tjek a mile in the woods ud HER

IMG_2253

Jeg tvang Louise til at stille op til et billede, og det havde hun med glæde ventet på længe, kan man fornemme 😉 Hun er så sød, og det var en fornøjelse at have hende i mit hjem en hel dag.

IMG_2256 IMG_2269

 

IMG_5855

Næste indlæg

Mor/datter kjoler :)