Skøn dag i Køge!

Total lækre strømper!

IMG_5719IMG_5719

Jeg blev spurgt om jeg ville prøve disse bambus strømper… Ja, BAMBUS strømper. Hva’ fanden er nu det for noget, tænker I nok. Det gjorde jeg sådan set også. De lagde også bare i æsken længe, indtil vi skulle til London, og jeg smed et par i kufferten.

Dem der har været i London VED hvor meget man går rundt, og hvor øm man er i fødderne om aftenen, og dagen efter. En af aftnerne, hvor vi var taget tilbage på hotellet for at skifte, ville jeg lige tage et par rene strømper på, og snuppede de her. Jeg ved helt ærligt ikke hvad forskellen på dem, og andre strømper er, men hold da op en forskel!! Det havde været verdens bedste reklame, hvis man havde filmet mig lige da jeg tog dem på. Jeg var helt åndsvagt begejstret, og faktisk ærgerlig over jeg ikke havde brugt dem før. Nu tror jeg ikke jeg kommer til at gå i andet. De er simpelthen så bløde og behagelige at have på, og jeg synes slet ikke de bliver grimme som bomuldsstrømper. Så nu må jeg pænt sige tak for strømperne, og se om jeg kan tiltuske mig en pakke mere 🙂 De skal hvert fald ha’ en stor anbefaling herfra!

De fåes til damer HER, og til mænd HER.

IMG_5718

Det er da også lidt smart, at der står tal under dem, for hvor i alverden bliver alle de strømper egentlig af?? Nu er de lidt nemmere at parre, og så er de er gode for miljøet, og suger 7 gange så meget som bomuld. Ja, jeg er jo uddannet i tøjbutik, husker I måske.

IMG_5716

 

Sponsoreret indlæg.

Næste indlæg

Skøn dag i Køge!