Uhhhh-lala....

Hahaha… Hvad ER dog det??!

20140513-233826.jpg20140513-233826.jpg

Jeg kunne simpelthen ikke forstå hvad det var Hollie Nolia havde i håret. Det ligner gipsstøv, eller en lidt for effektiv tørshampoo 🙂 Det er dog fordi, at hun LIGE nøjagtig han være under spisebordet, som er lavet af komposit. Så når hun går under det, er der noget støv fra produktionen, som hun lige så fint tørrer af.

Vi var iøvrigt ude på børneafdelingen for at blive målt og vejet. Det er vi hver 3. måned, fordi hun er lille af sig, og ikke har været så madglad. Hun er stadig helt nede på laveste kurve, og er bare en bette fis. Det er nok svært at forestille sig hendes størrelse på billederne. Hun er 76 cm og vejer 8,8 kg, og bruger str. 80 i tøj. En fin lille dame, må man sige 🙂

Næste indlæg

Uhhhh-lala....