Sej lillebror!!

Det der med formen, kosten og motion…

sp-784-post-779sp-784-post-779

Uhhh der er mange der har punket mig for updates om min form, motion, kost, opskrifter, uddannelse osv…. Helt ærligt, så er det fordi det simpelthen ikke eksisterer lige pt 🙂 Jeg spiser hvad jeg vil, dyrker ingen motion, spiser take-away (laver mad til HN) og hygger mig aaaaalt for meget. Jeg tog kurset/uddannelsen som kostvejleder for nylig. Men det sidder bare ikke i mig lige nu, at jeg har lyst til den der fitness livsstil. Håber dælanedme det snart dukker op i mig, men jeg kan bare ikke gøre det, hvis ikke jeg har lyst. Det har dog ikke forhindret mig i at hyre en personlig træner til min kæreste… Nej, nej da! Nogen skal da for fanden lide – bare det ikke er mig 😉 Og så virker han, kæresten, sgu meget tilfreds med mig. Det var da værre hvis han var 21 og total pumpet, så kunne det være jeg skulle oppe mig lidt. Men nu er det lige omvendt, kan I nok høre, hahahaha!!! Jeg NYDER virkelig at hygge med lækker mad, kold hvidvin, en smule slik osv. Sådan er det vel ofte når man får ny kæreste, er det ik’? Hvis… NÅR jeg får skubbet sofaen af måsen, skal jeg nok tage jer med på turen (det varer ikke længe). Men det er altså derfor jeg ikke har skrevet om det, det har ikke eksisteret. Jeg er en lille hyggelig skumfidus lige nu 😉

Næste indlæg

Sej lillebror!!